Här är några av de olika initiativ jag är engagerad i.
På ett eller annat sätt. 

HEJ ENGAGEMANG!

HejEngagemang! är en plattform med syftet att öka svenskarnas engagemang för sina egna liv och för sina arbeten. Målet är att minst 50% av svenskarna skall vara engagerade i sina arbeten år 2050. Mina medgrundare och engagerade partners i detta initiativ är Emma EgnellJohan Book och Jesper Ek

 

4potentials

4potentials är Sveriges ledande talangnätverk som bryr sig om vem du är, inte bara vad du gör. I nätverket finns studenter, Young Professionals och Executives. 4potentials syfte är att identifiera och maximera människors och organisationers potential genom att skapa de bästa och mest äkta relationerna mellan olika människor och organisationer. Alla med olika potentialer och talanger. Grundaren av detta nätverk är Fredrik Andersson

 

brand new communication

Brand New Communication, BNC, är en kommunikationsbyrå som får varumärkesbyggande kommunikation att göra skillnad. BNC bygger alla lösningar inifrån och ut eftersom det är så vi lyckas med kundernas kommunikativa utmaningar.

Kommunicera eller dö, är BNC's motto. Det är ingenting vi bara säger för att det låter tufft, utan för att vi vet att så är fallet. Vi vet att organisationer som inte kan göra sina budskap gemensamma, för det är det kommunikation handlar om, med sina medarbetare får inga varaktiga eller trogna relationer. Vi vet att goda relationer är det som bygger framgångsrika organisationer. Brand New Communication hjälper våra kunder att lyckas bli mer effektiva i sin egen kommunikation. Vi hjälper dem med hur deras varumärken upplevs. Vår genuina ambition är att hjälpa alla att få bättre relationer till sina medarbetare, B2E, i första hand och med sina kunder, B2B, i andra hand.

Grundaren är Emma Egnell

Här kan du se filmen  om Better Globe

Här kan du se filmen om Better Globe

BETTER GLOBE

“Gör gott, bidra till en bättre och mer hållbar värld och tjäna pengar samtidigt”

Better Globe Forestry’s vision och långsiktiga mål är att minska fattigdom och korruption i Afrika. Vi arbetar med att plantera träd i semiöknen i östra Afrika där inget annat växer. Vi skapar arbetstillfällen, vi hjälper bönder att öka avkastningen på sin mark, vi finansierar mikrolånbankerskolor och vattenrelaterade projekt.

Vi är ett kenyanskt skogsbolag som kan bedriva vår verksamhet tack vare de träd och donationspaket som våra kunder köper. Varje kund som äger träd får ta del av vinsten. Vi behöver nämligen din hjälp att ta oss an några av världens största utmaningar. Tillsammans kan vi göra skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om hur du också kan vara en del av detta. 

 

Fotograf: Denise Lissert Holm

Fotograf: Denise Lissert Holm

BALANSEKONOMI & ETTRIKARELIV.SE

Jag är handledare inom Balansekonomi där jag är engagerad i att konfrontera och förvirra till förändring i attityd och beteende samt inspirera människor till att skapa sig en egen plan för sitt rikare liv samt stödja människor till att agera ansvarigt gentemot sina egna drömmar, visioner och mål. Här kan du läsa mer om Balansekonomi. Grundarna är Lennart Göthe, Pia Göthe, Charlie Söderberg och Jan Bolmeson

Ett rikare liv är en rörelse sprungen ur Balansekonomi som handlar om just det, ett rikare liv. Vi skriver, gör poddar, samtalar och ses i olika forum. Jag är med och både skriver och poddar. Nyfiken? Här kan du hänga mer med oss:

Rikedomspodden

ettrikareliv.se

Facebook