Hej Engagemang! 

 

Går du till ditt arbete för att du måste eller för att du vill?

Vad skulle det betyda för dig att arbeta tillsammans med fler människor som verkligen brinner för det de gör?

Tänk dig att vi alla går till ett arbete där vi huvudsakligen får göra det vi är bra på och gillar att göra, tillsammans med människor vi gillar.

Tänk dig också att dina kollegor vet vilka drivkrafter de har och att de har koll på detta bidrar i hög grad till att de verkligen är på arbetet och gör det de vill göra på dagarna.

Hur skulle det se ut om dina kollegor dessutom visste i detalj vad som ger och tar deras energi och i vilken arbetsmiljö och organisationskultur de mår och växer som bäst i?

Min övertygelse är att ju fler vi blir som verkligen går till ett arbete vi brinner för, desto bättre samhällsklimat kommer vi att skapa tillsammans.

Därför är vår vision på HejEngagemang just precis det: att bidra till ett Sverige där vi är fler som går till ett arbete vi brinner för, inte för att vi måste, utan för att vi vill.

Vi på HejEngagemang stöttar individer, team och organisationer med att identifiera och maximera sin egen potential gällande att skapa de bästa av förutsättningar för ett ökat välmående och ökade prestationer för att därigenom uppnå hållbara resultat, över tid.

Nyfiken på att veta mer? Välkommen att besöka oss här.

 
Vi har under en längre tid anlitat Niklas för både kortare inspirationsföreläsningar och för heldagsutbildningar i grupper från 35 personer till över 1000 deltagare. Vi kan konstatera att Niklas är tveklöst en av våra mest uppskattade föreläsare. Med sin personliga stil, sitt brinnande engagemang och sin avväpnande humor kommer han snabbt deltagarna in på livet och får mandat att påverka genuint viktiga och personliga frågor.

Niklas eget engagemang för att fortsätta växa och utvecklas skiner igenom i allt han gör. Han är en proffsig scentalang med mycket egna erfarenheter både från näringslivet och från ett eget liv kantat av modiga beslut.
— Charlie Söderberg, VD Balansekonomi, Rikedomscoach och Programledare
 

FÖRELÄSNING

Nyfiken på att veta mer om vad jag föreläser om?

Läs mer

SAGT OM MIG

Här har några av mina samarbetspartners sammanfattat
hur de upplever det att arbeta med mig!

Läs mer